Jdi na obsah Jdi na menu

Josef Klimeš

Příspěvky

Proč kandiduji

Milí voliči - spoluobčané !

Ve volbách, které budou tento pátek a sobotu,  rozdáte karty pro další čtyři roky. Sami si určíte, kdo bude naši obec spravovat - kdo ji po nastávající volební období povedeZměna  je určitě na místě. Je vidět, že stávající vedení už vyčerpalo své možnosti a především nápady, kterými kdy disponovalo. Chtěl bych vnést do politiky Hýsel témata, která tu ještě nezazněla, anebo je o nich  málo slyšet. Zajímá mě velice hospodaření naší obce a život v  ní.

 

Protože tady žiji už dlouho, vlastně celý můj život je s Hýslema, díky rodině,  spojen .

Je mi 46 let. Narodil jsem se v Kyjově a tam i žil. Zemědělskou školu  jsem v roce 1986 zakončil maturitou. Pracoval jsem v JZD Ježov, kterého byly Hýsly také součástí. Jsem myslivec - mám rád přírodu a vše s ní spojené. Jsem milovník folkloru a tradic. Již od dětství je ve mně pěstována úcta k lidem a ke všemu, co mě obklopuje. V Hýslech  jsem se oženil, založil rodinu,  postavil   dům a proto chci, aby žila moje rodina - a především děti -  v dědině pěkné, příjemné, s možností kulturního, sportovního vyžití a třeba i případného zaměstnání.

K tomuto je třeba  velká obětavost, schopnost, um.

 

Mojí prioritou je:  

 

- průhledné hospodaření

   - vyhlédnout vhodnou lokalitu pro výstavbu rodinných domů. V plánu rozvoje bezesporu taková je.  Zajistit tím přísun obyvatel do

  Hýsel

- vyřešit   odkanalizování obce

- ulevit Vašemu rodinnému rozpočtu a zrušit poplatky  za likvidaci domovního odpadu. Toto nahradit úspornějším využíváním 

  prostředků obce

- informovat  o veškerém dění v obci, zvláště - při důležitém rozhodování - s předstihem

- s úctou a pokorou přistupovat ke všemu obecnímu

 

Bohatství obce vidím v lidech, kteří tu žijí,  v dobré ekonomice,  která určuje směr  rozvoje a taky v tradicích, jež nám tu naši předkové zanechali.

 

Nebuďte lhostejní, přijďte k volbám!

 

Dejte hlas Sdružení nezávislých kandidátů "Pro občany Hýsel".

 

V případě mého zvolení slibuji, že budu pracovat k plné Vaší spokojenosti, že Vám budu naslouchat a s vážností  řešit každý naskytnutý problém.

 

                         Josef Klimeš - kandidát č. 3 na kandidátce Sdružení nezávislých kandidátů "Pro občany Hýsel".

 
8. 10. 2014 | | Rubrika: Josef Klimeš